суббота, 9 февраля 2013 г.

сімей загиблих на фронті

Опозиця пообцяла не блокувати трибуну,

5 лютого, 00:26

Азаров  весь Кабмн

5 лютого, 08:33

5 лютого, 09:50

Регонали мають намр

сповщати про нов коментар

Ви не авторизувались.Якщо у вас вже э облковий запис ВКурсе.ua, або .

Написати власну думку

Знайшли помилку в текст? Видлть  мишою  натиснть CTRL+Enter

Вдповдно до законопроекту, «у такихPже розмрах, незалежно вд причини смерт годувальника, обчислюються пенс членам смей померлих нвалдв вйни та членам смей, до складу яких входять дти, як втратили обох батькв».

Зокрема, передбачаться, що членам смей вйськовослужбовцв, осб, як мають право на пенсю за цим законом, загиблих (померлих) внаслдок поранення, контуз чи калцтва, одержаних при захист Батьквщини, лквдац наслдкв Чорнобильсько катастрофи або виконанн нших обов язкв вйськово служби (службових зобов язань), або внаслдок захворювання, пов язаного з перебуванням на фронт, у партизанських загонах  з днаннях та пдпльних органзацях  групах, визначаються законодавством Украни, лквдацю наслдкв Чорнобильсько катастрофи або участю у бойових дях у мирний час, пенс в раз втрати годувальникапризначати у розмр 70Pвдсоткв грошового забезпечення (заробтно плати) загиблого (померлого) годувальника на одного непрацездатного члена см , а якщо на утриманн загиблого (померлого) годувальника було дво  бльше членв см', у розмр 90Pвдсоткв грошового забезпечення (заробтно плати) загиблого ( померлого) годувальника, яка розподляться мж ними рвними частками.

Законопроектом пропонуться пункт «а» частини першо статт 36Pзакону «Про пенсйне забезпечення осб, звльнених з вйськово служби, та деяких нших осб» викласти в новй редакц.

Вдповдний законопроект ( 5108 вд 17.06.2010р.), ¶нцйований депутатом вд НУ-НС Анатолм Гриценком, пдтримали 396Pнародних обранцв.

Верховна Рада Украни (ВР) прийняла за основу проект закону «Про внесення змн до статт 36Pзакону» Про пенсйне забезпечення осб, звльнених з вйськово служби, та деяких нших осб ", який передбача у раз втрати годувальника призначати у розмр 70%Pгрошового забезпечення (заробтно плати) загиблого (померлого) годувальника на одного непрацездатного члена см .

ВР ма намр збльшити розмр держдопомоги членам смей загиблих вйськовослужбовцв до 70%Pвд зарплати загиблого

ВР ма намр збльшити розмр держдопомоги членам смей загиблих вйськовослужбовцв до 70%Pвд зарплати загиблого

Розмр шрифта: А А А

/ / ВР ма намр збльшити розмр держдопомоги членам смей загиблих вйськовослужбовцв до 70%Pвд зарплати загиблого

ВР ма намр збльшити розмр держдопомоги членам смей загиблих вйськовослужбовцв до 70% вд зарплати загиблого, Верховна Рада Украни, вйськовослужбовц, пенсйне забезпечення — ВКурсе.ua новини Украни

Комментариев нет:

Отправить комментарий